3 anledningar att välja homestyling


Ökar slutpriset

Visste du att professionell styling kan öka slutpriset med upp till 15 procent? Kostnaden är avdragsgill vilket innebär att du kan dra av den när du säljer.

Snabb och smidig affär

Med en attraktivt stylad bostad drar du till dig fler köpare snabbare och kan slutföra affären utan onödiga förseningar.

Minimera stress

Vi tar hand om allt arbete, så att du kan koppla av och fokusera på nästa kapitel i ditt liv.

TJÄNSTER


HOMESTYLING – för nya bostadsdrömmar


Är det dags att sälja din bostad? Låt oss hjälpa dig till en smidig och lönsam affär med vår homestyling! Vårt team av erfarna inredare och stylister vet hur man ska framhäva de bästa egenskaperna med din bostad så att den blir så attraktiv som möjligt på marknaden.

Låt oss skapa plats för nya bostadsdrömmar!


PRISEXEMPEL Homestyling


Hur ser ditt behov ut?


Alla våra uppdrag är unika, därför har vi också skräddarsydda lösningar, alltid med stor lyhördhet gentemot varje kunds önskemål och behov.


1.


Helstyling - Fullständig omvandling: Vi omvandlar varje kvadratmeter av din bostad med omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Möbler, textilier, mattor, lampor, tavlor, blommor och inredningsdetaljer – vi tar hand om allt.

350 kr/kvm.

Bostäder under 40 kvm,
fast pris: 14.000 kr.

2.


Delstyling - Stilfull komplettering: Vår delstyling ger ditt hem den perfekta touchen med textilier, mattor, lampor, tavlor, blommor, enstaka möbler och inredningsdetaljer.

Bonus: En bortplockningslista ingår!

300 kr/kvm.

För bostäder under 40 kvm,
fast pris: 12.000 kr.

3.


Liten Styling – Din personliga stil: Med vår lilla styling bygger vi på din befintliga inredning med textilier, mattor, lampor, tavlor, blommor och inredningsdetaljer.

Bonus: En bortplockningslista ingår!

250 kr/kvm.

För bostäder under 40 kvm,
fast pris: 8.000 kr.


STYLINGKONSULTATION inför försäljning


Under en timme får du handfasta tips och råd inför din försäljning. Vi kommer gärna hem till dig för ett fysiskt möte men det går lika bra att ses digitalt.