INREDNING PRIVAT

Rum att längta hem till 


Vill du ha hjälp med att hitta din personliga inredningsstil? Eller har du en vision kring hur du vill inreda men har svårt att få ihop den röda tråden? Utifrån ditt unika inredningsbehov tar vi fram ett skräddarsytt förslag.

Oavsett storlek på projektet så finns vi här som ett värdefullt stöd med kunskap och idéer genom hela inredningsresan!

Vi ger dig rum att längta hem till.


INREDNING FÖRETAG

Kontor att trivas i


När vi inreder kontor skapar vi inte bara trivsamma och funktionella miljöer. Vi vill tro att vi också bidrar till både arbetsglädje och ökad produktion. Utifrån ditt företags behov skapar vi en kreativ arbetsmiljö som medarbetarna ser fram emot att utvecklas i.

Inredningsresan


Alla projekt är unika, därför skräddarsyr vi alltid våra inredningsjobb utifrån kundens önskemål och budget.
Här är ett exempel på hur vår process kan se ut. 


1.


Vision

Vår inredningsresa börjar med en första kontakt där du lite kort kan beskriva vad du vill ha hjälp med. Därefter bokar vi in ett första möte. Vi ses gärna på plats, men om du önskar går det också bra att ses digitalt. Under samtalet fångar vi upp dina önskemål, bollar idéer och ger råd utifrån vår expertis. Efter mötet får du en tidsplan och offert på det vi kommit överens om.

2.


Plan

Efter vårt första möte tar vi fram en skräddarsydd moodboard som matchar din vision. Vi presenterar konkreta förslag med allt från NCS-koder till tapeter, möbler och materialval. Under ett möte på cirka två timmar går vi sedan tillsammans igenom vårt förslag och finjusterar detaljerna. Efter mötet finns utrymme för efterarbete om det är något mer du vill att vi ska komplettera med.

3.


Genomförande

Nu har du en tydlig plan för hur slutresultatet kommer att bli! Här kan du välja om du vill genomföra inredningsjobbet på egen hand, eller om du vill låta oss hjälpa dig med allt från inköp till sista pricken över i:et.